Matkanjohtajat
2434
page-template-default,page,page-id-2434,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Matkanjohtajat esittäytyvät

Ryhmämatkojemme vetäjinä toimivat kokeneet matkanjohtajat.

Jari Koski

Jari Koski

Jari on Supergolfin kokenein matkanjohtaja yli 40 matkan kokemuksellaan. Matkat hän vetää iloisella, mutta varmalla otteella. Jari on kaikki huomioiva hauska seuramies jonka kanssa ei tule tylsää.

Jari on Supergolf-idean isä ja firmaa pyörittänyt jo yli 15 vuotta. Matkojen vetämisen ohessa hän toimii Supergolfin toimitusjohtajana. Golfmies siis ennen kaikkea.

Holarin tehteenä tietää, että golfissa pärjää myös tuurilla.

Mielenkiintoisin kohde: Indonesian kentät
Vielä kokematta: Amerikan kentät

Teemu Lehtomäki

Teemu on matkaillut kymmenissä eri maissa ympäri maailmaa ja kokemusta golfin parissa on kertynyt rutkasti aina kentänhoidosta golfin salojen opettamiseen saakka. Nykyisin hänen päivätyönsä on Supergolfin palvelupäällikkönä.

Matkat vedetään rennonletkeällä otteella ja panostetaan siihen, että matkalaisten ei tarvitse turhia murehtia. Pelaamisen ja reissaamisen tulee olla ennen kaikkea hauskaa ilman turhaa kiristelyä.

Hienoin pelikokemus: Marokossa sijaitseva Tazegzout
Vielä kokematta: Lottovoitto

Janne Ohralahti

Jannen päätyönä on Supergolf Travel -matkapalvelujen kokonaisvaltainen kehittäminen ja hän myös mielellään keikkailee matkanjohtajana Supergolfin matkoilla. Janne viihtyy ihmisten parissa ja kokee että tärkeintä matkoilla on asiakkaan viihtyminen kaikissa mahdollisissa olomuodoissa. Golfia Janne “PinHigh” on harrastanut jo 15 vuotta. Jannen tunnistaa iloisesta ja avoimesta olemuksesta ihmisten parissa nauttimassa golfkierroksista sekä turisemassa hyvässä seurassa, hyvän ruuan ja juoman parissa.

Jannella on takana pitkä ura matkailualalla Aurinkomatkoilla sekä Finnairilla. Golfia Janne pelaa 15 tasoituksella.

Must see -golfkohde: Irlanti ja Skotlanti
Hauskin pelikokemus: Lähimmäs lippua kisan voitto Pickalassa, nätisti bunkkeriharavan kautta pompulla 18cm päähän reiästä.

Tuomas Taruvuori

Tuomas Taruvuori

Tuomas on vetänyt Supergolfin pelimatkoja vuodesta 2009 lähtien rennolla otteella. Matkoilla yksityiskohdat on hiottu kuntoon, joten nautitaan porukalla hauskoista golfkierroksista ja fiilistellään hyvän ruoan ääressä laseja kilistellen. Näillä matkoilla ei skraka kiristä kaulaa.

Suosikkikohde: Italia
Vielä golfaamatta: Japani

Henri Nissinen

Henkka on päätyönään Nevas Golfin toiminnanjohtaja, mutta syys- ja talvikaudella keikkailee myös Supergolfin pelimatkoilla. Erityinen osaamisalue on Unkari, joka on myös hänen vaimonsa kotimaa. Supermatkakokemusta osallistujana on jo kymppikerhon arvoisesti!

Ulkoisia tunnusmerkkejä ovat värikkäät pöksyt ja suloinen olemus. Herrasmies.

Hienoin pelikokemus: Ensimmäinen Supergolfin Viro Tour, johon Jari Koski pakotti mukaan. Koukkuun jäi heti kerrasta.

Per Monnberg

”Pärre” on tuore vahvistus matkanjohtajatiimiimme. Kokenut matkaaja ammattinsa puolesta, jonka kautta maailman viinialueet on tullut koluttua jo parikymmennen vuoden ajan. Golfiin Pärre suhtautuu innostuneesti ja samalla rennosti. Elämykset matkalla väylien halki ovat tulosta tärkeämmät. Matkalla viihdytään iloisissa tunnelmissa, ei pelkästään viinin ja ruokailun ansiosta. Kohteissa Pärre tosin mielellään tutustuu paikalliseen ruokakulttuuriin ja avustaa ryhmäläisiä löytämään alueen erinomaisia elämyksiä myös golfkentän ulkopuolella.

Hyvä ruoka…ja paremmat pelit.

Suosikkikohde: griini
Vielä kokematta: paljon

Ben Sundelin

Päätyökseen Ben toimii golfvalmentajana ja on Suomen PGAn jäsen vuodesta 2019. Hän on pelannut golfia 10 vuotiaasta saakka. Koulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja AMK ja liikunnallisiin kiinnostuksen aiheisiin golfin lisäksi on Crossfit.

Valmennusfilosofiaa Ben pohtii seuraavasti:
”Koen että golfaaja pystyy parantamaan omaa peliään, kun hän ymmärtää golfmailan liikeratoja svingin aikana. Pyrin aina lisäämään golfaajan tietoa siitä, miten hän voisi svingata tilanteesta riippuen parhaiten”.
Hyvänä seuramiehenä hänen seurassaan viihtyy varmasti, också på svenska.
Plakkarista ei vielä yhtään ”holaria”, mutta tuloillaan on.

Hienoin pelikokemus: Riviera Country Club, Coral Gables, Florida
Vielä kokematta: Japani ja tietenkin St Andrews

Eija Holmala

Eija on liikunnan ja hyvinvoinnin monitoiminainen (LitM). Hän on vetänyt ja kehittänyt monia kuntokeskuksia, kirjottanut erilaisia tietokirjoja ja artikkeleita sekä toiminut personal trainerina. Nykyään hän toimii Urheiluhallien liikuntapäällikkönä. Hän on ollut ohjaajana/matkanvetäjänä myös monilla erilaisilla hyvinvointimatkoilla. Innokkaana golfarina haluaa nyt yhdistää hyvinvoinnin golfiin, jotta liikuntalomasta tulisi monipuolisempi ja osallistujat saisi mukaansa hyviä käytännön vinkkejä omaan hyvinvointiinsa.

Joni Toivola

Joni Toivola

Joni on PGA -ammattilainen ja toiminut golfvalmentajana jo vuodesta 2001 lähtien. Joni on myös liikunnanohjaaja AMK ja mottona hänellä onkin ”Life is Sport!”. Hole in one on vuodelta 1999 Keimolasta.

Suosikkikohde: Marbella, Espanja
Paras kokemus golfissa: Volvo Finnish Openiin osallistuminen

Supergolfin käyttö- ja toimitusehdot

Ostaessaan Supergolf-palvelusta (http://www.supergolf.fi) päiväpelioikeuksia joko pelioikeuspaketissa tai yksittäisinä pelioikeuksina tai tehdessään ostoksia Supergolfin Golfshopissa, asiakas hyväksyy Supergolfin tällä sivulla määrittelemät käyttö- ja toimitusehdot.

Päiväpelioikeuksien käyttö

 • Päiväpelioikeudella tarkoitetaan Supergolf-palvelusta ostettavaa yhden päivän pelioikeutta, minkä Supergolfin jäsen voi varata käyttöönsä tietylle kentälle Supergolf.fi palvelun kautta. Supergolfin päiväpelioikeus on käytössä yhden päivän ajan eli asiakas voi pelata kentällä mihin tahansa aikaan valitun päivän aikana tiiaikojen saatavuuden puitteissa. Useimmilla kentillä on myös mahdollista pelata useampi kierros samalla pelipelioikeudella saman päivän aikana. Kenttäkohtaiset ohjeet löydät kunkin kentän varauskalenterisivulta Supergolf-palvelusta.
 • Yhtä päiväpelioikeutta voi käyttää vain yksi henkilö päivässä.
 • Supergolfin päiväpelioikeuksilla voi pelata ainoastaan Supergolf-palveluun rekisteröitynyt henkilö. Supergolf-palveluun rekisteröityessään asiakas lunastaa jäsenyytensä Supergolfin ilmoittamaan hintaan. Supergolfin jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka.
 • Supergolf-jäsenyyden lisäksi päiväpelioikeuksilla pelaavalla täytyy olla voimassaoleva tasoituskortti eli asiakkaan on oltava jonkin koti- tai ulkomaisen golfseuran jäsen. Tasoitus 54 riittää kaikille Supergolf-kentille, joskin osa kentistä vaatii ruuhka-aikoina tasoitusta 36. Kentillä on myös oikeus määritellä omat ryhmäkohtaiset tasoitusvaatimuksensa. Kenttäkohtaiset tasoitusvaatimukset Supergolfin päiväpelioikeudella pelattaessa ilmoitetaan kunkin kentän varauskalenteri-sivulla.
 • Supergolf-tilillä tarkoitetaan Supergolfin jäsenen käyttäjätiliä, jonka kautta tilin omistaja (henkilö, jolle tili on rekisteröity) hallinnoi päiväpelioikeuksien käyttöä ja ostosten tekemistä Supergolf-palvelussa.  Tilin omistaja on vastuussa tilin käytöstä ja käyttäjätunnuksista. Supergolf-tiliä varten tarvitaan toimiva sähköpostiosoite, joka toimii samalla tilin käyttäjätunnuksena. Päiväpelioikeudet varataan kirjautumalla käyttäjätunnuksilla sisään Supergolf-palveluun. Ohjeet päiväpelioikeuksien käyttöön ja varaamiseen löytyvät käyttöohjeet sivulta.
 • Supergolfin päiväpelioikeudet eivät ole henkilökohtaisia, eli varauksen tekijä/maksaja voi varata niitä omalta tililtään kenen tahansa Supergolfin jäsenen käyttöön, jolla on jäsenmaksu maksettuna. Halutessaan varaaja voi maksaa maksamatta olevan jäsenmaksun varauksen tekemisen yhteydessä.
 • Yksittäin ostetut päiväpelioikeudet ovat kenttäkohtaisia, kun taas pelioikeuspakettien päiväpelioikeuksia voi käyttää kauden aikana millä tahansa Supergolf-kentällä.
 • Pelaaja on aina itse vastuussa päiväpelioikeuksien varaamisesta. Onnistuneesta varauksesta lähtee pelaajalle automaattinen vahvistusviesti sähköpostitse, ja tehdyt varaukset ovat aina nähtävissä/muokattavissa myös pelaajan Supergolf-tilillä kohdassa "Varatut pelioikeutesi". Jos näitä vahvistuksia ei ole, ei varausta ole onnistuneesti suoritettu eikä golfkentällä ole velvollisuutta päästää pelaajaa kentälle. Supergolf ei vastaa missään tapauksissa muista pelaajalle koituneista kustannuksista, jos varausta ei ole suoritettu onnistuneesti. Mahdollisissa varauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa pyydämme olemaan välittömästi yhteydessä Supergolfin asiakaspalveluun asian ratkaisemiseksi.
 • Supergolfin päiväpelioikeudet ovat voimassa golfkauden loppuun saakka, ja käyttämättä jääneet päiväpelioikeudet poistuvat automaattisesti kalenterivuoden lopussa asiakkaan Supergolf-tililtä. Päiväpelioikeuksia ei voi käyttää voimassaoloajan päättymisen jälkeen. Käyttämättä jääneitä päiväpelioikeuksia ei voi vaihtaa tuotteisiin eikä niitä lunasteta takaisin. Käyttämättä jääneitä päiväpelioikeuksia ei voi siirtää seuraavalle vuodelle. Tämä koskee sekä pelioikeuspaketeista, että yksittäin ostetuista vuoden lopussa käyttämättä jääneitä päiväpelioikeuksia.
 • Supergolf tarjoaa mahdollisuuden pelata päiväpelioikeuksilla kaikilla kentillään, muttei ole vastuussa mahdollisista pelaamista rajoittavista tekijöistä tai niiden tiedotuksesta kuten esimerkiksi kenttien kunnostustöistä tai kentillä järjestettävistä kilpailuista. Asiakas voi tarkistaa pelaamista rajoittavat tekijät golfkenttien omilta kotisivuilta.

 

Varattujen päiväpelioikeuksien peruminen

 • Supergolf-palvelusta varatut pelioikeudet on mahdollista peruuttaa veloituksetta viimeistään pelipäivää edeltävänä päivänä klo 24.00 mennessä. Pelipäivän aamuna klo 00:00 -12:00 välisenä aikana pelioikeuden peruuttaminen on vielä mahdollista maksamalla 15 € peruutusmaksu, joka on suoritettava välittömästi peruutusta tehtäessä Supergolf-palvelussa. Tämän jälkeen varausta ei ole mahdollista peruuttaa. Halutessaan asiakas voi vaihtaa pelaajaa vielä pelipäivänä, jos on itse estynyt pelaamaan varaamallaan pelioikeudella mistä tahansa syystä.
 • Mikäli asiakas peruu Supergolf-palvelusta varaamansa pelioikeuden, on hänen itse peruutettava myös kentältä mahdollisesti varaamansa tiiaika. Jos asiakas ei peruuta varaamansa tiiaikaa, on kyseessä oleva kenttä oikeutettu perimään häneltä oman käytäntönsä mukaisesti mahdollisen sanktion, eli ns. ”No show”-maksun. Supergolf Oy on oikeutettu laskuttamaan asiakkaalta kaikki peruuttamatta jääneestä tiiajasta Supergolfille esitetyt vaateet.
 • Peruuttaessaan yksittäin ostetun päiväpelioikeuden, palautuu päiväpelioikeudesta maksettu summa varaajan Supergolf-tilille bonuksena. Supergolf-bonukset voi käyttää minkä tahansa ostosten maksun yhteydessä Supergolf-palvelussa jatkossa.
 • Päiväpelioikeuspaketeista varattuja päiväpelioikeuksia peruutettaessa kyseiset päivüpelioikeudet palautuvat asiakkaan Supergolf-tilille, mistä ne ovat käytettävissä edelleen millä tahansa Supergolf-kentällä golfkauden loppuun saakka.


Poikkeustapaukset ja rajoitukset

 • Yhdestä pelioikeuspaketista on mahdollista varata pelejä vaikka joka päivälle, mutta samasta paketista voi olla samalle kentälle varauksia voimassa korkeintaan 3 päivälle per kenttä. Esimerkiksi jos pelaaja varaa päiväpelioikeuden kentälle A pelipäiville 1, 2 ja 3, ei ole mahdollista tehdä lisää varauksia samalle kentälle ennenkuin pelipäivä 1 on päättynyt ja voimassaolevia varauksia on jäljellä vain 2 kpl. Supergolfin kenttävalikoima on niin suuri, että vaihtelemalla kenttiä on mahdollista pelata vaikka joka päivä.
 • Yhdelle pelaajalle voi tehdä varauksen vain yhdelle golfkentälle päivittäin.
 • Kentän ollessa kiinni koko päivän esimerkiksi kilpailujen tai Force Majeure-esteen kuten luonnonmullistusten tai vaikka syksymmällä pakkasten aiheuttaman jäätymisen takia, voidaan pelioikeudet palauttaa asiakkaan Supergolf-tilille. Näissä tapauksissa asiakkaan on mahdollisimman pian otettava yhteyttä Supergolfin asiakaspalveluun joko puhelimitse 040-718 1857 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(a)supergolf.fi.
 • Supergolf Oy ei vastaa mahdollisista palvelukatkoksista tai teknisestä viasta johtuvasta haitasta Supergolf-palvelun toimivuudessa. Supergolf.fi-sivuja päivitetään jatkuvasti, mutta palvelun kehittämisestä johtuvat haitat pyritään pitämään minimissä.

 

Loukkaantumiset ja muut sairaustapaukset

 • Jos asiakas loukkaantuu tai sairastuu niin pahasti, ettei itse pysty käyttämään Supergolf-tilillään olevia pelioikeuksia loppukauden aikana, on jäljelle jääneet pelioikeudet mahdollista siirtää kokonaisuudessaan toisen Supergolfin jäsenen tilille veloituksetta.
 • Käyttämättä jääneitä päiväpelioikeuksia ei voi vaihtaa tuotteisiin eikä niitä lunasteta takaisin.
 • Jäljelle jääneitä päiväpelioikeuksia ei voi siirtää seuraavalle kaudelle.


Yritysliikuntaseteleiden käyttö Supergolf-palvelussa

 • Yritysliikuntaseteleiden arvoa voi käyttää päiväpelioikeuspakettien maksamisen lisäksi oman jäsenmaksun tai omien yksittäisten päiväpelioikeuksien ja iltalähtöjen maksamiseen. Niillä ei voi maksaa muiden pelaajien jäsenmaksuja tai pelejä eikä välineitä, toimituskuluja tai muita palveluja. Asiakkaan tulee lähettää voimassaolevat liikuntasetelit postitse näiden ohjeiden mukaisesti.
 • Asiakas saa vahvistuksen sähköpostitse, kun liikuntasetelit on lisätty hänen Supergolf-tililleen. Liikuntaseteleiden arvoa voi hyödyntää vasta, kun ne on lisätty asiakkaan Supergolf-tilille. Liikuntasetelit ovat käytettävissä ja voimassa 12kk siitä hetkestä, kun ne on lisätty asiakkaan Supergolf-tilille.
 • Liikuntaseteleiden voimassaoloaikaa ei voi pidentää eikä niiden arvoa lunasteta takaisin


Supergolf-Bonukset

 • Supergolfin jäseniä palkitaan Supergolf-palvelun suosittelusta. Uuden henkilön liittyessä kaverin suosituksesta Supergolfin jäseneksi ja maksaessa jäsenmaksun, suosittelijan Supergolf-tilille lisätään 10 € bonusta, mikä on käytettävissä minkä tahansa ostoksen yhteydessä Supergolf-palvelusta.
 • Rekisteröityessään uuden jäsenen on ilmoitettava lomakkeessa suosittelijan Supergolf-jäsennumero, jotta 10 € bonus siirtyy suosittelijan Supergolf-tilille. Bonuksia ei voi pyytää lisättäväksi jälkikäteen.
 • Supergolf-bonuksien voimassaoloaika on 24kk

 

Supergolfin Golfshop

 • Golfshopissa asiakkaat voivat tehdä turvallisia ostoksia edullisesta valikoimastamme. Ostoskorin sisällön voi maksaa verkkopankin kautta, jolloin verkkopankin käyttämä salausjärjestelmä pitää huolen maksun turvallisuudesta tai vastaavasti luottokortilla, jolloin maksu laskutetaan Luottokunnan kautta. Asiakkaan on myös mahdollista valita maksutavaksi Lasku tai Tili (osamaksu), jotka laskutetaan asiakkaalta Jouston toimesta.
  • Kotimaiset verkkopankit: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia/Paikallisosuuspankit/Säästöpankit, Handelsbanken, Lähitapiola ja S-Pankki
  • Luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express
  • Lue lisää maksutavoista tästä
 • Supergolf-palvelussa osoitteessa www.supergolf.fi olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % tai 10 % tuotteen tai palvelun arvonlisäverotasosta riippuen. Myyjä pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.
 • Asiakkaan tilaamissa golf-välineissä on Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus
 • Toimituskulut vaihtelevat tilattavan tuotteen mukaan, ja ne lisätään tilauksen maksamisen yhteydessä koko tilauksen loppusummaan.
 • Tuotteiden toimitus tapahtuu ensisijaisesti Itella Oy:n (Suomen Posti) postikuljetusten välityksellä, ja toimitusaika vahvistetaan kirjallisella tilausvahvistuksella sähköpostitse. Pyrimme toimittamaan tuotteet 2-4 tai 5-10 päivän kuluessa tilauksesta tuotteesta riippuen. Toimitusaika on aina mainittu kunkin tuotteen esittelysivulla.
 • Normaali toimitustapa on Keltainen Kuljetus 16, jolloin tilatut tuotteet toimitetaan asiakasta lähinnä olevaan Itellan toimipisteeseen toimitusta seuraavana päivänä klo 16 mennessä. Supergolf Oy ei vastaa mahdollisista Itellan toimitushäiriöistä.
 • Asiakas voi myös tilata tuotteet helposti kotiovelle toimitettuna Itellan Ovelle-paketilla, jonka hinta on norm. toimituskulut + 5 €.
 • Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa asiakkaan on otettava suoraan yhteyttä Supergolfin asiakaspalveluun joko puhelimitse 040-718 1857 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(a)supergolf.fi.

 

Mikäli asiakkaalle toimitetussa tuotteessa on jotain vikaa, on asiakkaan sovittava Supergolfin asiakaspalvelun kanssa tuotteen palautuksesta. Asiakkaan ja Supergolfin välisen sopimuksen mukaan jos uutta tai korvaavaa tuotetta ei voida toimittaa, kauppasumma palautetaan asiakkaalle. Palautettava kauppasumma palautetaan asiakkaan tilille kohtuullisen ajan kuluessa, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa palautuksen hyväksymisestä.

 • Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä tietosuojakäytäntö koskee Supergolf Oy:n asiakkaita ja verkkopalveluidemme käyttäjiä. Supergolf Oy huolehtii tietosuojasi turvaamisesta palveluitamme käyttäessäsi. Supergolfin päiväpelioikeuksien käyttö, jäseneksi liittyminen (ja jäsenyyteen liittyvien etujen käyttö) sekä ostosten tekeminen Golfshopista vaativat asiakkaan rekisteröitymistä Supergolf-palveluun. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa sähköpostiosoite, puhelinnumero, oma nimi sekä lähiosoite. Golfareilta kysytään myös sukupuoli, syntymävuosi, kotiseura sekä tasoitus.

Mihin tarkoitukseen käytämme henkilötietojasi?

Ilmoittaessasi henkilötietosi annat suostumuksesi sille, että käytämme kerättyjä tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti ja tarjota sinulle haluamiasi palveluita. Tarvitsemme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Luodaksemme sinulle henkilökohtaisen Supergolf-käyttäjätilin
 • Käsitelläksemme tilauksesi ja päiväpelioikeuksien varauksiin liittyvät asiat online-palveluissamme
 • Voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä, jos tilauksessasi / varauksissasi ilmenee ongelma
 • Tiedottaaksemme sinua uusista palveluista, jäseneduista ja/tai palveluihin tehdyistä muutoksista
 • Ilmoittaaksemme voitoista järjestämissämme online-kilpailuissa
 • Analysoidaksemme tietojasi markkinointi- ja tiedottamistarkoituksessa


Sinulla on oikeus pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Jos tietosi ovat virheellisiä, puutteellisia tai turhia, voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista. Voit myös itse päivittää henkilötietojasi oma Supergolf-tilin kautta kohdasta ”Muuta tietojasi”.

Ketkä käyttävät tietoja?

Emme koskaan välitä/myy/vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, Supergolf Oy:n ulkopuoliselle osapuolelle. Kolmannelle osapuolelle, esim. tavarantoimittajille ja huolitsijoille, välitetään tietoja vain, jotta Supergolf voi täyttää sinulle antamansa sitoumukset. Tiedot ovat tallennettu ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelinjärjestelmään ja niihin on Supergolfin henkilökunnan lisäksi pääsy palveluntarjoajan henkilökunnalla.

Supergolf Oy pidättäytyy vastuusta mikäli asiakkaan tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon Supergolfista riippumattomien tietomurtojen takia, esimerkiksi jos palvelimelle tapahtuu tietomurto, jota Supergolf Oy:n henkilökunta ei olisi voinut estää. Asiakas on itse vastuussa omasta tunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan salasanaa mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon.

Maksutapahtumat

Kaikissa maksutapahtumissa (luottokortit, verkkopankit, osamaksu/lasku) Supergolf-palvelussa teemme yhteistyötä auktorisoidun palveluntarjoajan kanssa. Maksaminen tapahtuu maksuliikenne-palveluntarjoajan kautta SSL-suojattuna. Supergolf.fi-palvelussa verkkopankin kautta tehdyistä maksuista vastaa Paytrail Oy (ent. Suomen Verkkomaksut), luottokorttimaksuista Nets Oy (ent. Luottokunta) ja laskun / osamaksun käsittelee Jousto.

Tekijänoikeudet

Tämän verkkosivuston sisältö kuuluu tekijänoikeussuojan piiriin ja kaikki tekijänoikeudet kuuluvat Supergolf Oy:lle. Supergolf Oy pidättää oikeuden hintojen sekä varaus- ja käyttöehtojen muutokseen.

Mikäli Sinulla on kysyttävää Supergolf-palvelun suhteen, tai tarvitset neuvoa palvelumme käytössä, ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@supergolf.fi tai puhelimitse 040-718 1857 (arkisin klo 9-16.00).

Lue myös https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/sopimukset/vakiosopimusehdot/yleiset-valmismatkaehdot/