Supergolf Travel – Golfryhmämatkojen asiantuntija

Tarjoamme ainutlaatuisia ja ryhmän toiveiden mukaisesti toteutettuja ryhmämatkoja valikoituihin golfkohteisiin yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Espanjaan, Portugaliin, Italiaan, Bulgariaan tai viikonlopuksi keskieurooppaan. Kaveriporukalla, golfseuran ryhmällä tai yrityksen kanssa virkistysmatkalle ja kokoukseen. Kaikki syyt lähteä Supergolf Travelin golfryhmämatkalle ovat yhtä hyviä. Matkustaminen on mukavaa, mutta vielä mukavampaa se on oikeassa seurassa. Me hoidamme kaikki järjestelyt avaimet käteen periaatteella ja te vastaatte siitä että matkassa on mukava porukka.

Kun matka varataan ryhmänä käy moni asia helpommin: aikataulut, istuinpaikat, majoitukset, kuljetukset, tiiaikavaraukset ja kaikki muut matkan onnistumiseen liittyvät asiat hoituvat kerralla kuntoon. Luotettavasti.

Olipa ryhmänne matkasuunnitelma mikä tahansa, olette tervetulleita tekemään matkasuunnitelmaa yhdessä kanssamme. Meillä on vuosien kokemus erilaisten onnistuneiden ryhmämatkojen järjestämisessä ja saatte kaikki matkaan kuuluvat järjestelyt yhdessä paketissa.

Voidaksemme suunnitella ryhmällenne sopivimman matkaohjelman, teidän kannattaa selvittää muutama perusasia ennen yhteydenottoa:
1. Keskustelkaa ryhmänne toiveista etukäteen

Valitkaa tarjonnastamme muutama vaihtoehto matkakohteeksi ja -päiviksi. On hyvä miettiä valmiiksi ”kakkosvaihtoehto” siltä varalta, ettei ensimmäinen toiveenne ole syystä tai toisesta toteutettavissa. Otamme myös vastaan kehitysideoita mitä uusia kohteita meidän kannattaa ottaa tarjontaamme!

2. Tehkää realistinen arvio ryhmän koosta

Tämä on tärkeää jotta saamme tarjoukseen realistisen kustannusarvion. Huomioitavaa on että ryhmän koko vaikuttaa kustannuksiin ja mikäli ryhmänne koko on yli 10 henkilöä voimme taata yhden ilmaisen paikan ryhmänkerääjälle. Sinun kannattaa kerätä alustava lista, jossa on kaikkien matkasta kiinnostuneiden nimet jonka pohjalta matkaohjelma rakentuu.

3. Miettikää ryhmänne budjetti

Kertokaa asioidessanne kuinka paljon rahaa olette aikoneet matkaan käyttää.

4. Sopikaa valmiiksi kuka on ryhmänjohtaja

Ryhmänjohtaja on meidän yhteyshenkilö matkan järjestelyissä ja hän kerää ilmoittautumiset ja valvoo matkamaksuja ryhmän kanssa sekä hoitaa muunkin asioinnin meidän kanssa. Valitkaa ryhmänjophtajalle myös varamies. Ryhmänjohtaja huolehtii tietojen välittämisestä matkatoimistosta ryhmän jäsenille ja hän kertoo ilmoittautumisaikataulusta, maksuista, peruutusehdoista, matkaohjelmasta ja matkapapereista. Kun nämä asiat on jo valmiiksi mietitty, sujuu matkavarauksenne hoitaminen helposti ja sujuvasti ryhmänne toiveet huomioon ottaen.

Kerro meille suunnitelmistasi

* -merkityt kohdat ovat pakollisia.