Koronavirustiedote

Tiedote 28.4.2020

Kevään matkan peruutus ja maksun palautus

Golfkausi kotimaassa on alkanut ja pelaaminen on mahdollista turvavälit ja erikoisjärjestelyt huomioiden. Golfmatkailu on koronan myötä seisahtunut kokonaan ja matkanjärjestäjät elävät kriittisiä aikoja. Myös Suomen matkailualan liitto SMAL vetoaa suomalaismatkustajiin auttamaan suomalaisia matkanjärjestäjiä yli rankan kriisiin. Koko tiedote ohessa.

On muutamia eri tapoja, miten autat meitä yhdessä selviämään tiukassa paikassa:

1. Matkan siirtäminen

Voit siirtää matkasi syksyyn. Voit valita matkavalikoimassamme olevista matkoista jonkun muun matkan. Matkan kohde ja kesto voi olla jotain muutakin, kuin peruuntunut matka.
Syksyn matkat löydät: www.supergolftravel.fi

2. Matkalahjakortti

Voit muuttaa jo maksamasi matkan matkalahjakortiksi. Matkalahjakortin arvon voit käyttää tulevaisuudessa valitsemaasi matkaan, tai jopa useaan edullisempaan matkaan. Voit myös tulevaisuudessa muuttaa mielesi ja pyytää matkalahjakortin arvon takaisin rahana.

3. Supergolf.fi lahjakortti

Voit muuttaa maksamasi matkan kokonaan tai osittain Supergolf.fi -palvelun bonukseksi. Supergolf.fi on Supergolf Finland Oy:n tarjoama palvelu, minkä kautta voit ostaa Suomen edullisimman green feet n. 60 eri kentälle. Voit ostaa golfkierroksia paketeissa tai yksittäin ja voi käyttää niitä myös ystäviesi golfkierrosten maksuun. Bonus on voimassa Supergolf.fi -palvelussa 24 kuukautta.
Lisätietoa: www.supergolf.fi
Vinkki: Supergolf green fee -paketit on myynnissä keväthintaan huhtikuun loppuun saakka

Hyvä tietää!

Tiedäthän, että yrityksellämme on Kilpailu- ja kuluttajavirastolle asetettu matkanjärjestäjän vakuus, mikä takaa maksujen palautuksen myös pahimman vaihtoehdon, eli konkurssin toteutuessa. Ennen pitkää tulet siis varmasti saamasi rahasi takaisin. Tällä hetkellä teemme kaikkemme, että toimintamme jatkuu koronakriisin yli ja saamme tulevaisuudessakin nauttia mukavista ja rennoista golfmatkoista yhdessä.

Mutta mikäli kävisi niin, että meille käy koronassa kalpaten, niin tulet saamaan rahasi viimeistään Kilpailu- ja kuluttajaviranomaiselle asetetusta vakuudesta.

Voit itse tarkistaa listan matkatoimistoista, jotka ovat asettaneet takuut:

https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Matkustaminen-ja-matkan-jarjestaminen/vakuusrekisteri/

Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostitse travel@supergolf.fi

Osa henkilökunnastamme on lomautettu, mutta työskentelemme parhaamme mukaan pystyäksemme palvelemaan sinun matkakysymyksiisi liittyen.

Pysykää terveenä!

Yhteistyöterveisin
Jari Koski
Supergolf Travel

*******************************

Tiedote 18.3.

Koronavirus vaikuttaa kovasti meidän kaikkien arkeen ja rajoittaa vapaata liikkumista sekä matkustusta. Supergolf Travelin kaikki matkustajat on saatu kotiutettua maailmalta ja alkushokki alkaa hellittämään.

Kevään pelimatkamme on nyt peruttu 14.4.2020 saakka, mutta todennäköisesti paljon pidempäänkin sillä odotettavissa on että lisää kevään matkoja tullaan perumaan. Tilanne muuttuu päivittäin ja hyvinkin nopealla aikataululla. Noudatamme eri maiden viranomaisohjeita ja odotamme lentoyhtiöiden päätöksiä peruutuksista kevään lentojen osalta. Lentoyhtiöt ovat ilmoittaneet peruuttavansa runsaasti lentoja ja peruu niitä järjestelmistään vaiheittain. Saatuamme vahvistukset peruutuksista voimme ryhtyä niiden osalta toimenpiteisiin.

Matkan peruutuksen osuessa kohdalle olet oikeutettu saamaan hyvityksen matkasi hinnasta kokonaisuudessaan. Valitettavasti poikkeuksellisen tilanteen vuoksi hyvityksen saaminen tulee tämän hetkisen arvion mukaan kestämään pitkään. Supergolf Travel odottaa maksujen palautusta lentoyhtiöiltä, hotelleilta ja golfkentiltä. Useissa tapauksissa emme saa maksuja takaisin, mutta voimme käyttää maksamamme maksut myöhemmin toteutettaviin matkoihin. Tämän vuoksi pyydämme sinua siirtämään matkasi myöhemmäksi, jotta tilanne saadaan ratkaistua kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Voit myös vaihtaa matkakohdetta, mikäli niin haluat.

Supergolf Travel haluaa jatkossakin olla väyläsi maailmalle!

Alla lista syksyn pelimatkoista jotka päivittyvät sivuillemme lähipäivinä:
13-16.8.2020                             Maarianhamina – Ålands GK ja Eckerö GK
3.-6.9.2020                                Supergolf Viro Tour 2020, Saarenmaa
16.-21.9.2020                            Bratislava, Slovakia
22.-27.9.2020                           Praha, Tsekki
25.10.-1.11.2020                       Cascais, Lissabon, Portugali
10.-17.10.2020                          Lighthouse Golf, Bulgaria
17.-24.10.2020                          Lighthouse Golf, Bulgaria
24.-31.10.2020                          Sueno, Belek, Turkki
19.-30.11.2020                          Race to Thailand yhdistelmämatka, Bangkok-Chiang Mai

Monet kevään matkalaisistamme ovat jo matkustusajankohtaansa siirtänyt tulevan syksyn pelimatkoillemme. Kiitos joustamisestanne! Työskentelemme jatkuvasti asian ratkaisemiseksi ja pyydämme näinä poikkeuksellisina aikoina ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Olemme kaikkiin asiakkaihimme matkakohtaisesti ja tarvittaessa henkilökohtaisesti yhteydessä matkanne osalta ja käydään läpi miten edetään. Yhteydenpidon olemme aloittaneet nyt jo peruttujen matkojen asiakkaista ja joiden matka ajoittuu 14.4 saakka lähdöille. Ehdimme sitten olla yhteydessä teihin joiden matka on suunniteltu huhtikuun loppupuolelle.

Toivomme teiltä kärsivällisyyttä jotta saamme tämän yhteisen haasteemme hoidettua asianmukaisesti ja kunnialla kuntoon!

Asiakaspalvelun ruuhkautumisen vuoksi toivomme yhteydenpitoa ensisijaisesti sähköpostitse.

Supergolf Travelin matkatiimi
travel@supergolf.fi
010 411 5671