Koronavirustiedote

Tiedote 18.3.

Koronavirus vaikuttaa kovasti meidän kaikkien arkeen ja rajoittaa vapaata liikkumista sekä matkustusta. Supergolf Travelin kaikki matkustajat on saatu kotiutettua maailmalta ja alkushokki alkaa hellittämään.

Kevään pelimatkamme on nyt peruttu 14.4.2020 saakka, mutta todennäköisesti paljon pidempäänkin sillä odotettavissa on että lisää kevään matkoja tullaan perumaan. Tilanne muuttuu päivittäin ja hyvinkin nopealla aikataululla. Noudatamme eri maiden viranomaisohjeita ja odotamme lentoyhtiöiden päätöksiä peruutuksista kevään lentojen osalta. Lentoyhtiöt ovat ilmoittaneet peruuttavansa runsaasti lentoja ja peruu niitä järjestelmistään vaiheittain. Saatuamme vahvistukset peruutuksista voimme ryhtyä niiden osalta toimenpiteisiin.

Matkan peruutuksen osuessa kohdalle olet oikeutettu saamaan hyvityksen matkasi hinnasta kokonaisuudessaan. Valitettavasti poikkeuksellisen tilanteen vuoksi hyvityksen saaminen tulee tämän hetkisen arvion mukaan kestämään pitkään. Supergolf Travel odottaa maksujen palautusta lentoyhtiöiltä, hotelleilta ja golfkentiltä. Useissa tapauksissa emme saa maksuja takaisin, mutta voimme käyttää maksamamme maksut myöhemmin toteutettaviin matkoihin. Tämän vuoksi pyydämme sinua siirtämään matkasi myöhemmäksi, jotta tilanne saadaan ratkaistua kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Voit myös vaihtaa matkakohdetta, mikäli niin haluat.

Supergolf Travel haluaa jatkossakin olla väyläsi maailmalle!

Alla lista syksyn pelimatkoista jotka päivittyvät sivuillemme lähipäivinä:
13-16.8.2020                             Maarianhamina – Ålands GK ja Eckerö GK
3.-6.9.2020                                Supergolf Viro Tour 2020, Saarenmaa
16.-21.9.2020                            Bratislava, Slovakia
22.-27.9.2020                           Praha, Tsekki
25.10.-1.11.2020                       Cascais, Lissabon, Portugali
10.-17.10.2020                          Lighthouse Golf, Bulgaria
17.-24.10.2020                          Lighthouse Golf, Bulgaria
24.-31.10.2020                          Sueno, Belek, Turkki
19.-30.11.2020                          Race to Thailand yhdistelmämatka, Bangkok-Chiang Mai

Monet kevään matkalaisistamme ovat jo matkustusajankohtaansa siirtänyt tulevan syksyn pelimatkoillemme. Kiitos joustamisestanne! Työskentelemme jatkuvasti asian ratkaisemiseksi ja pyydämme näinä poikkeuksellisina aikoina ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Olemme kaikkiin asiakkaihimme matkakohtaisesti ja tarvittaessa henkilökohtaisesti yhteydessä matkanne osalta ja käydään läpi miten edetään. Yhteydenpidon olemme aloittaneet nyt jo peruttujen matkojen asiakkaista ja joiden matka ajoittuu 14.4 saakka lähdöille. Ehdimme sitten olla yhteydessä teihin joiden matka on suunniteltu huhtikuun loppupuolelle.

Toivomme teiltä kärsivällisyyttä jotta saamme tämän yhteisen haasteemme hoidettua asianmukaisesti ja kunnialla kuntoon!

Asiakaspalvelun ruuhkautumisen vuoksi toivomme yhteydenpitoa ensisijaisesti sähköpostitse.

Supergolf Travelin matkatiimi
travel@supergolf.fi
010 411 5671