Liikuntaseteleiden käyttö matkavarauksissa

Supergolf Travel tarjoa sinulle mahdollisuuden maksaa golfmatkasi golfkierrokset yritysliikuntasetelillä. Maksuvaihtoehtona käy seuraavat maksuvaihtoehdot: Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred Ticket-kortti ja Virikesetelit, ePassi, Eazybreak sekä TYKY-Online ja -setelit.

Mitä tämä tarkoittaa?

Supergolf Travel ilmoittaa jokaisen ryhmämatkan yhteydessä, mikä golfkierrosten osuus matkan hinnasta. Voit maksaa vain tämän osuuden yritysliikuntaseteleillä. Stay & Play matkoissa tai räätälöidyissä matkoissa voit kysyä golfin osuuden suuruuden.

Voit maksaa omilla yritysliikuntaseteleillä vain oman matkasi golfit. Mahdollista toki on, että matkakumppanisi toimittaa omat yritysliikuntasetelit omien golfkierrostensa maksuksi.

Miten toimit

Toimita yritysliikuntasetelit Supergolf Oy:lle

 1. Fyysiset setelit (Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit, TYKY-setelit):
  – Rekisteröidy Supergolf-palveluun, mikäli et ole sitä aikaisemmin tehnyt https://www.supergolf.fi/Register
  Täytä lähetekirje ja postita setelit Supergolfille.
  – Voit ilmoittaa lähetekirjeessä, minkä matkan golfit seteleillä maksat, mikäli olet jo varannut matkan.
  – Mikäli yritysliikuntasetelit ovat jo Supergolf-tililläsi, niin ilmoita sähköpostitse travel@supergolf.fi että maksat matkasi golfit yritysliikuntaseteleillä.
  – Mikäli et ole vielä varannut matkaa, lisätään yritysliikuntaseteleiden arvo Supergolf-tilillesi. Niiden arvo on käytettävissä 12 kk lisäämispäivästä golfkierrosten maksamiseen Supergolf-palvelussa tai Supergolf Travelin golfmatkoilla.
 2.  Sähköiset yritysliikuntasetelit (Smartum saldo, Edenred Ticket, ePassi, Eazybreak ja TYKY-Online)
  Rekisteröidy Supergolf-palveluun, mikäli et ole sitä aikaisemmin tehnyt
  – Siirrä yritysliikuntasetelin arvo Supergolf-tilillesi kunkin yritysliikuntaseteleiden toimittajan ohjeiden mukaan, jonka jälkeen lisäämme niiden arvon Supergolf-tilillesi.
  – Ilmoita sähköpostitse travel@supergolf.fi että maksat matkasi golfit yritysliikuntaseteleillä.
  Mikäli olet varannut matkan netistä, lisätään matkan hintaan 15 € palvelumaksu. Mikäli matkan hinnassa on jo palvelumaksu, niin se sisältää yritysliikuntaseteleiden käsittelyn. Toista palvelumaksua ei matkan hintaan lisätä.

Yritysliikuntaseteleiden arvo vähennetään aina matkan loppulaskusta. Varausmaksu tulee maksaa normaalisti.

Mikäli toimitat Supergolfille enemmän yritysliikuntaseteleitä, kuin mikä matkan golfien arvo on, niin ylimääräinen arvo jää Supergolf-tilillesi ja on voimassa 12 kk.

Lisätietoja: travel@supergolf.fi tai 010 411 5671