Matkanjohtajat
2434
page-template-default,page,page-id-2434,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Matkanjohtajat esittäytyvät

Ryhmämatkojemme vetäjinä toimivat kokeneet matkanjohtajat.

Jari Koski

Jari Koski

Jari on Supergolfin kokenein matkanjohtaja yli 40 matkan kokemuksellaan. Matkat hän vetää iloisella, mutta varmalla otteella. Jari on kaikki huomioiva hauska seuramies jonka kanssa ei tule tylsää.

Jari on Supergolf-idean isä ja firmaa pyörittänyt jo yli 15 vuotta. Matkojen vetämisen ohessa hän toimii Supergolfin toimitusjohtajana. Golfmies siis ennen kaikkea.

Holarin tehteenä tietää, että golfissa pärjää myös tuurilla.

Mielenkiintoisin kohde: Indonesian kentät
Vielä kokematta: Amerikan kentät

Teemu Lehtomäki

Teemu on matkaillut kymmenissä eri maissa ympäri maailmaa ja kokemusta golfin parissa on kertynyt rutkasti aina kentänhoidosta golfin salojen opettamiseen saakka. Nykyisin hänen päivätyönsä on Supergolfin palvelupäällikkönä.

Matkat vedetään rennonletkeällä otteella ja panostetaan siihen, että matkalaisten ei tarvitse turhia murehtia. Pelaamisen ja reissaamisen tulee olla ennen kaikkea hauskaa ilman turhaa kiristelyä.

Hienoin pelikokemus: Marokossa sijaitseva Tazegzout
Vielä kokematta: Lottovoitto

Janne Ohralahti

Jannen päätyönä on Supergolf Travel -matkapalvelujen kokonaisvaltainen kehittäminen ja hän myös mielellään keikkailee matkanjohtajana Supergolfin matkoilla. Janne viihtyy ihmisten parissa ja kokee että tärkeintä matkoilla on asiakkaan viihtyminen kaikissa mahdollisissa olomuodoissa. Golfia Janne “PinHigh” on harrastanut jo 15 vuotta. Jannen tunnistaa iloisesta ja avoimesta olemuksesta ihmisten parissa nauttimassa golfkierroksista sekä turisemassa hyvässä seurassa, hyvän ruuan ja juoman parissa.

Jannella on takana pitkä ura matkailualalla Aurinkomatkoilla sekä Finnairilla. Golfia Janne pelaa 15 tasoituksella.

Must see -golfkohde: Irlanti ja Skotlanti
Hauskin pelikokemus: Lähimmäs lippua kisan voitto Pickalassa, nätisti bunkkeriharavan kautta pompulla 18cm päähän reiästä.

Tuomas Taruvuori

Tuomas Taruvuori

Tuomas on vetänyt Supergolfin pelimatkoja vuodesta 2009 lähtien rennolla otteella. Matkoilla yksityiskohdat on hiottu kuntoon, joten nautitaan porukalla hauskoista golfkierroksista ja fiilistellään hyvän ruoan ääressä laseja kilistellen. Näillä matkoilla ei skraka kiristä kaulaa.

Suosikkikohde: Italia
Vielä golfaamatta: Japani

Henri Nissinen

Henkka on päätyönään Nevas Golfin toiminnanjohtaja, mutta syys- ja talvikaudella keikkailee myös Supergolfin pelimatkoilla. Erityinen osaamisalue on Unkari, joka on myös hänen vaimonsa kotimaa. Supermatkakokemusta osallistujana on jo kymppikerhon arvoisesti!

Ulkoisia tunnusmerkkejä ovat värikkäät pöksyt ja suloinen olemus. Herrasmies.

Hienoin pelikokemus: Ensimmäinen Supergolfin Viro Tour, johon Jari Koski pakotti mukaan. Koukkuun jäi heti kerrasta.

Per Monnberg

”Pärre” on tuore vahvistus matkanjohtajatiimiimme. Kokenut matkaaja ammattinsa puolesta, jonka kautta maailman viinialueet on tullut koluttua jo parikymmennen vuoden ajan. Golfiin Pärre suhtautuu innostuneesti ja samalla rennosti. Elämykset matkalla väylien halki ovat tulosta tärkeämmät. Matkalla viihdytään iloisissa tunnelmissa, ei pelkästään viinin ja ruokailun ansiosta. Kohteissa Pärre tosin mielellään tutustuu paikalliseen ruokakulttuuriin ja avustaa ryhmäläisiä löytämään alueen erinomaisia elämyksiä myös golfkentän ulkopuolella.

Hyvä ruoka…ja paremmat pelit.

Suosikkikohde: griini
Vielä kokematta: paljon

Ben Sundelin

Päätyökseen Ben toimii golfvalmentajana ja on Suomen PGAn jäsen vuodesta 2019. Hän on pelannut golfia 10 vuotiaasta saakka. Koulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja AMK ja liikunnallisiin kiinnostuksen aiheisiin golfin lisäksi on Crossfit.

Valmennusfilosofiaa Ben pohtii seuraavasti:
”Koen että golfaaja pystyy parantamaan omaa peliään, kun hän ymmärtää golfmailan liikeratoja svingin aikana. Pyrin aina lisäämään golfaajan tietoa siitä, miten hän voisi svingata tilanteesta riippuen parhaiten”.
Hyvänä seuramiehenä hänen seurassaan viihtyy varmasti, också på svenska.
Plakkarista ei vielä yhtään ”holaria”, mutta tuloillaan on.

Hienoin pelikokemus: Riviera Country Club, Coral Gables, Florida
Vielä kokematta: Japani ja tietenkin St Andrews

Eija Holmala

Eija on liikunnan ja hyvinvoinnin monitoiminainen (LitM). Hän on vetänyt ja kehittänyt monia kuntokeskuksia, kirjottanut erilaisia tietokirjoja ja artikkeleita sekä toiminut personal trainerina. Nykyään hän toimii Urheiluhallien liikuntapäällikkönä. Hän on ollut ohjaajana/matkanvetäjänä myös monilla erilaisilla hyvinvointimatkoilla. Innokkaana golfarina haluaa nyt yhdistää hyvinvoinnin golfiin, jotta liikuntalomasta tulisi monipuolisempi ja osallistujat saisi mukaansa hyviä käytännön vinkkejä omaan hyvinvointiinsa.

Joni Toivola

Joni Toivola

Joni on PGA -ammattilainen ja toiminut golfvalmentajana jo vuodesta 2001 lähtien. Joni on myös liikunnanohjaaja AMK ja mottona hänellä onkin ”Life is Sport!”. Hole in one on vuodelta 1999 Keimolasta.

Suosikkikohde: Marbella, Espanja
Paras kokemus golfissa: Volvo Finnish Openiin osallistuminen