Matkanjohtajat esittäytyvät

Ryhmämatkojemme vetäjinä toimivat kokeneet matkanjohtajat.

Jari Koski

Jari Koski

Jari on Supergolfin kokenein matkanjohtaja yli 40 matkan kokemuksellaan. Matkat hän vetää iloisella, mutta varmalla otteella. Jari on kaikki huomioiva hauska seuramies jonka kanssa ei tule tylsää.

Jari on Supergolf-idean isä ja firmaa pyörittänyt jo yli 15 vuotta. Matkojen vetämisen ohessa hän toimii Supergolfin toimitusjohtajana. Golfmies siis ennen kaikkea.

Holarin tehteenä tietää, että golfissa pärjää myös tuurilla.

Mielenkiintoisin kohde:
Indonesian kentät

Vielä kokematta:
Amerikan kentät

Janne Ohralahti

Jannen päätyönä on Supergolf Travel -matkapalvelujen kokonaisvaltainen kehittäminen ja hän myös mielellään keikkailee matkanjohtajana Supergolfin matkoilla. Janne viihtyy ihmisten parissa ja kokee että tärkeintä matkoilla on asiakkaan viihtyminen kaikissa mahdollisissa olomuodoissa.

Golfia Janne “PinHigh” on harrastanut jo 15 vuotta. Jannen tunnistaa iloisesta ja avoimesta olemuksesta ihmisten parissa nauttimassa golfkierroksista sekä turisemassa hyvässä seurassa, hyvän ruuan ja juoman parissa.

Jannella on takana pitkä ura matkailualalla Aurinkomatkoilla sekä Finnairilla. Golfia Janne pelaa 15 tasoituksella.

Must see -golfkohde:
Irlanti ja Skotlanti

Hauskin pelikokemus:
Lähimmäs lippua kisan voitto Pickalassa, nätisti bunkkeriharavan kautta pompulla 18cm päähän reiästä.

Teemu Lehtomäki

Teemu on matkaillut kymmenissä eri maissa ympäri maailmaa ja kokemusta golfin parissa on kertynyt rutkasti aina kentänhoidosta golfin salojen opettamiseen saakka. Nykyisin hänen päivätyönsä on Supergolfin palvelupäällikkönä.

Matkat vedetään rennonletkeällä otteella ja panostetaan siihen, että matkalaisten ei tarvitse turhia murehtia. Pelaamisen ja reissaamisen tulee olla ennen kaikkea hauskaa ilman turhaa kiristelyä.

Hienoin pelikokemus:
Marokossa sijaitseva Tazegzout

Vielä kokematta:
Lottovoitto

Tuomas Taruvuori

Tuomas Taruvuori

Tuomas on vetänyt Supergolfin pelimatkoja vuodesta 2009 lähtien rennolla otteella. Matkoilla yksityiskohdat on hiottu kuntoon, joten nautitaan porukalla hauskoista golfkierroksista ja fiilistellään hyvän ruoan ääressä laseja kilistellen.

Tuomaksen vetämillä matkoilla ei skraka kiristä kaulaa.

Suosikkikohde:
Italia

Vielä golfaamatta:
Japani

Henri Nissinen

Henkka on päätyönään Nevas Golfin toiminnanjohtaja, mutta syys- ja talvikaudella keikkailee myös Supergolfin pelimatkoilla. Erityinen osaamisalue on Unkari, joka on myös hänen vaimonsa kotimaa. Supermatkakokemusta osallistujana on jo kymppikerhon arvoisesti!

Ulkoisia tunnusmerkkejä ovat värikkäät pöksyt ja suloinen olemus. Herrasmies.

Hienoin pelikokemus:
Ensimmäinen Supergolfin Viro Tour, johon Jari Koski pakotti mukaan. Koukkuun jäi heti kerrasta.

Per Monnberg

”Pärre” on tuore vahvistus matkanjohtajatiimiimme. Kokenut matkaaja ammattinsa puolesta, jonka kautta maailman viinialueet on tullut koluttua jo parikymmennen vuoden ajan. Golfiin Pärre suhtautuu innostuneesti ja samalla rennosti.

Elämykset matkalla väylien halki ovat tulosta tärkeämmät. Matkalla viihdytään iloisissa tunnelmissa, ei pelkästään viinin ja ruokailun ansiosta. Kohteissa Pärre tosin mielellään tutustuu paikalliseen ruokakulttuuriin ja avustaa ryhmäläisiä löytämään alueen erinomaisia elämyksiä myös golfkentän ulkopuolella.

Hyvä ruoka…ja paremmat pelit.

Suosikkikohde:
Griini

Vielä kokematta:
Paljon

Ben Sundelin

Päätyökseen Ben toimii golfvalmentajana ja on Suomen PGAn jäsen vuodesta 2019. Hän on pelannut golfia 10 vuotiaasta saakka. Koulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja AMK ja liikunnallisiin kiinnostuksen aiheisiin golfin lisäksi on Crossfit.

Valmennusfilosofiaa Ben pohtii seuraavasti:
”Koen että golfaaja pystyy parantamaan omaa peliään, kun hän ymmärtää golfmailan liikeratoja svingin aikana. Pyrin aina lisäämään golfaajan tietoa siitä, miten hän voisi svingata tilanteesta riippuen parhaiten”.
Hyvänä seuramiehenä hänen seurassaan viihtyy varmasti, också på svenska.
Plakkarista ei vielä yhtään ”holaria”, mutta tuloillaan on.

Hienoin pelikokemus:
Riviera Country Club, Coral Gables, Florida

Vielä kokematta:
Japani ja tietenkin St Andrews

Eija Holmala

Eija on liikunnan ja hyvinvoinnin monitoiminainen (LitM). Hän on vetänyt ja kehittänyt monia kuntokeskuksia, kirjottanut erilaisia tietokirjoja ja artikkeleita sekä toiminut personal trainerina. Nykyään hän toimii Urheiluhallien liikuntapäällikkönä.

Eija on ollut ohjaajana/matkanvetäjänä myös monilla erilaisilla hyvinvointimatkoilla. Innokkaana golfarina haluaa nyt yhdistää hyvinvoinnin golfiin, jotta liikuntalomasta tulisi monipuolisempi ja osallistujat saisi mukaansa hyviä käytännön vinkkejä omaan hyvinvointiinsa.

Jarmo Rajala

Jarmo on työnsä puolesta asunut ja matkustanut paljon ympäri maailmaa, jonka myötä myös oppinut omaksumaan paikallisia tapoja ja kielitaitokin on karttunut.
Nykyisin eläkkeellä oleva aktiivinen golfin harrastaja on paljon mukana senioritoiminnassa.

Golfin myötä matkustelu on painottunut yhä enemmän golfresortteihin eri puolille Eurooppaa. Golfin lisäksi harrastuksiin kuuluu liikuntaa eri muodoissa kuten tennistä, kiekonheittoa, kuntosalia ja savatea.

Lempikenttäni ulkomailla:
Ranskan Provencessa Sainte Victoire Golf Club

Minne haluan vielä matkustaa golffaamaan:
Uusi-Seelanti